27 Ocak 2009 Salı

Eve dönüş...

Pazar günü itibariyle Ece kızla evimize dönmüş bulunuyoruz..Bir buçuk aylık Ankara cümbüşünden sonra hayatımıza bir sessizlik hakim oldu..Pek alışmıştık kalabalığa..Anne yanında çocuk büyütmek kolay oluyomuş vesselam..Keşke burda olsalardı diyorum sık sık..Böyle torun torba beraber olsaydık hep...Neyse sağlık olsun da Allah eksikliklerini göstermesin de tek derdimiz uzak olmak olsun napalım...

Acaba yadırgar mı evini diyodum Ece kız..Malum bir buçuk ay uzun bir süre.Ama hatırladı heralde...Çünkü yabancı evlere girdiğimizde artık ağlamasa da bir tedirginlik ifadesi oluyodu yüzünde..Eve gelince hiç yabancılamadı...Hatta hava değişikliğindenmidir bilmem iki gündür iki saatlik gündüz uykuları falan uyuyo maşallah diyeyim..geceleri gene aynı şimdilik...Bakalım bir alışalım da yeniden başbaşa olmaya bir düzen tuttururuz inşallah..

Bu arada ilk uçak yolculuğunu yaptı Ece hanım...Ama pek memnun kalmadı sanırım...Ben de çocukla en iyisinin araba yolculuğu olduğuna kanaat getirdim..Deli gibi uykusu olmasına rağmen uyumadı uçakta..Arabada genelde uykusuz olunca uyurdu..Tabi uykusuz olunca oyalamak da zor oldu hanımı..Yandakilerin öndekilerin başını epeyce ağrıttı..Hatta önümüzdeki kızın uzunca saçları çok cezbedince Ece'yi dayanamayıp sevmeye çalıştı çekmek suretiyle..Bi de güçlü ki tuttuğunu elinen alamıyoruz o derece..Kızcağız gülümsedi falan ama gıcık olmuştur eminim:))

Şimdilik bu kadarla keselim..Evde yapılacak bir dolu iş var zira..Kahvaltı bulaşıkları var Ece'nin mamaları var hazırlanacak..Ofssss..Anneeeee...Gelseneeee...

PS:Dün gece kocişle sayfa şablonunu değiştirelim dedik...Yüzümüze gözümüze bulaştırdık biraz..Blogroll'umdaki linkleri sildik..Yorumlardan toparlamaya çalışacağım ama beni takip eden, benim takip ettiğim,yandaki blogroll'da görünmek isteyenler bu yazıya yorum attırabilirlerse beni de beni de diye işim kolaylaşır:)SEvgiler..

29 yorum:

Burcu dedi ki...

Ben sizi takip ediyorum, sen bizi ediyor musun bilmem :))

Kıvır Anniş dedi ki...

Bende ediyorummmm :)) buarada hoşgeldiniiiiz.Allah kolaylık versin çocuklu her eve anneanne lazım gerçekten. :)

Oz dedi ki...

Kolay gelsin. Keşke anneler yanımızda olabilseler:).Ben de takipteyim!

Sermin dedi ki...

hoşgeldiniz.keşke ankara'da olduğunuzu bilseydik de bizim oyun grubumuza gelseydiniz.

aybike dedi ki...

Canım hoşgeldiniz.
Şu şablonumuzu bizde değiştiremedik gitti.Çınar'ın bloguna her girdiğimde çoook güzel bizde değiştirsek ne güzel olur diyorum ama daha bi el atamadık.Ben de eşimden yardım isteyeceğim..
Ben de galiba bi anne ziyareti yapacağım:)

sevgiler..

meleklerim ve ben dedi ki...

Canım hoşgeldin,şablonun çok hoş olmuş.
Sevgileimle.

EHA dedi ki...

merhabalar bizde sizi takip ediyoruz ama sizi bilmiyorum :D
hoşgeldiniz evinize.

EHA dedi ki...

bende şablon yüklemek istiyorum yardım edermiisniz:D

Belkıs dedi ki...

Hoşgeldiniz vede kolay gelsinn diyoruz. Allah eksikliklerini göstermesin ama gerçekten her eve lazımlar. Biz şanslı olanlardanız. Yamacımızda herkezimiz. Şablon süper olmuş bu arada söylemeden geçmeyeyim dedim.

Mısır Patlağı :) dedi ki...

:))) bende takipteyim :) Yeni pembişleriniz çok gzl olmuş Tam br kız bebiş sayfası yani.

Kolay gelsin sana 2 saat uzun uykularda ev işlerini halleder oturur birde kahve keyfi yaparsın sen : )) Mujks

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

hayırlı olsun yeni şablonun :)
sevgiler

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

benim de yatır kaldır derken imanım gevredi, bi alo çaktım anneme. yarın geliyo :))

KeLeBeK dedi ki...

haftada bir gece annemde kalıyorum iki gün orada işim olduğundan öyle icap ediyor gündüz annem çileğe bakıyor ben de işime... eve dönmek gerçekten zor oluyor :) o iki günü iple çekiyoruz seni çok iyi anlıyorum hele de 1.5 ay çok uzun bir süre allah kolaylık versin

siyap dedi ki...

evinize hoşgeldiniz...
ece'nin uyku durumu düzene giriyor olabilir en azından gündüz için :) inşallah gece uykusu da düzelir ve anne kız rahat edersiniz.
bebişleri büyütürken yakınların yanında olmak çok güzeldir eminim zira ben çok mahrum kaldım bu durumdan.hasta olmaya bile hakkımız olmuyor çok zor bir durum.Allah kolaylık versin hepimize,
sevgileeer...

Anne ve Bebisi dedi ki...

Bu da benim adresim:D

Hadi bakalim hosgeldiniz yeni evinize. Zor da olsa ustesinden gelirsiniz insallah.

gezicini dedi ki...

ben de takipteyim.. hoşgeldiniz. bu arada, yeni sayfa pek şirin olmuş
sevgiler
gorki

Adsız dedi ki...

Hoş geldiniz,şablon güzel olmuş arada değişiklik iyi oluyor.

mummy dedi ki...

Sevgili Burcu evet ben de artık yakip ediyorum:)Sevgiler..

Sevgili Toprağın annesi ekledim sizi de:)Çok teşekkürler..

Özlemcim saolasın ben de takip ediyorum seni:)

SErmincim teşekkürler...Aslında aklıma gelmedi değil okudum sizin buluşmaları...Belki bidahaki sefere:)

Aybikecim teşekkürler..Sana da iyi yolculuklar o zaman:)

Meleklerim ve ebn teşekkür ederim....Sevgiler..

Nisanur teşekkür ederim..Altta açıklıyacağım nasıl yaptığımı..Ben de takipteyim:)

Belkıs teşekkürler...Gerçekten çok şanslısınız...Kıskanıyorum böyle annesi yanıbaşında olanları:( Sevgiler..

mummy dedi ki...

Mısır patlağı teşekkür ederim...Ya ben biraz uyuşuk ev kadınıyım galiba...Bitmiyo benim işler...Kahveye zaman kalmıyo:))

Elçincim teşekkürler....Seni de ekledim ama bir hata verdi içerik takibi algılanamdı falan diye...Şimdi bakacağım tekrar..

Hülyacım iyi etmişsin..Gözün aydın şimdiden..

Kelebekçim çok saolsın..Evet anneden uzak olmak zor..Ama yine de uzak şehirlerde değiliz şükür..Sık gidip gelebiyoruz...Bununla avunuyorum:)Sevgiler..

Siyapçım saolasın...Kader ortağıyız şu durumda..Allah yardımcımız olsun...Sevgiler..

Esracım teşekkürler....Hemn ekldim seni de..

Görkemcim saolasın..Ekledim seni de..Yiğitçiğe geliyorum sık sık:))

Güneş teşekkür ederim...Hemn ekliyorum seni de..

mummy dedi ki...

Şablonu nasıl yüklediğimi soranlar olmuş..Şablonu değiştirmek için http://btemplates.com/ sitesinden bir şablon seçip bilgisayarınıza indiriyorsunuz...Sonra bloğunuzdaki ayarlardan yerleşim bölümüne gelip HTML'yi düzenle kısmına yeni şablonu yüklüyorsunuz.Şablonu yükledikten sonra üzerinde ayarlama yapabilirsiniz..

Sorularınız olursa bildiğim kadarıyla cevaplayablirm..SEvgiler..

EHA dedi ki...

Lütfen aşağıdaki hatayı düzeltin ve şablonunuzu tekrar gönderin.
Düzgün bir şekilde oluşturulmadığından şablonunuz çözümlenemedi. Lütfen tüm XML öğelerinin düzgün biçimde kapatıldığından emin olun.
XML hata iletisi: Content is not allowed in prolog.

galiba bilg bazı şeyler degişmeli bununla ilgili bilginiiz varmı?

EHA dedi ki...

yardımcı olursanız sevinirim.

Rahsan Collyer dedi ki...

Mummy, ek gıdalardan haber ver güzelim. Nasıl gidiyor?? Biz bu hafta sınıfta kaldık, ağzını kitledi Mina, ben de bunalımlardayım. Bırakıyorum, ısrar etmiyorum, bir kaç saat sonra tekrar deniyorum ama cık, banamısın demiyor. Halbuki geçen haftalarda çok iyi sinyaller vermişti ek gıda ön denemelerimizde. Hele dün-bugün varya, nazar mı değdi nedir artık, resmen gündüz uykusu da yok, ki bu hiç başımıza gelen şey diil.

Ya naptınız Allah aşkına ek gıda işini??? Var mı gelişme?? Tam olarak nelerden ne kadar yiyor senin kuzu??

Helppp!!!!

zeynep dedi ki...

Ben de sizin sessiz takipçilerinizdenim. Bu arada eski şablonunuz da çok güzeldi.

annecik dedi ki...

hoşgeldin evine sefalar getirdin evet anne destekli çocuk daha rahat büyüyor çocuk mutlu annesi mutlu ananesi mutlu bir güzel tablo oluşuyor herşeyde destek şart

bu arada ece kızımızı bizde abisiyle takip ediyoruz ve sizi kocaman öpüyoruz

Esin dedi ki...

Hoşgeldniz....
Benim annem bakıyor ömere ben işteyken şidilerde sömestir nedeniyle ömerle evde tek yakılıyoruz ama çok zorlanıyorum.hakikaten annemle bakmak çok rahatmış.
Allah kolaylık versin sana.
Ve ne yazıkki büyüdükçe herşey daha güç oluyor.

benimkuzum dedi ki...

hoşgeldiniz evinize :)
ben bile haftasonu anneme gidip eve döndükten sonra bocalıyorum nasıl rahat orda olmak , düzene girersiniz yavaş yavaş. Güzel kuzuyu öptüm sevgiler

AYSUN dedi ki...

Ne çabuk geçmiştir 1,5 ay sana... Şablon değiştirince maalesef bütün herşey yokoluyor:P Kolay gelsin sana:)

mummy dedi ki...

Nisanur ben böyle bir problemle karşılaşmamıştım gerçekten bilmiyorum.Yardımcı olamayacağım üzgünüm.

Rahşancım geliyorum şimdi bloğuna.

Zeynep hoşgeldin bundan sonra sessiz kalma:)Kaydettim ben de seni..


Annecik seni de kaydetmek istiyorum ama profil uygun değil diyor.Şifreledinmi bloğunu?

Esincim sen de şanslılardan birisin annen yakınında ne güzel..Sorma valla büyüdükçe kolaylaşacak sanıyoruz ama dediğin gibi her gün eskisini aratıyor:)Sağlık olsun tabi:)

Figencim teşekkürler...Ben de öptüm..

Aysuncum saolasın..Valla yaptık bir iş uğraşıyoz şimdi toparlamaya...Sevgiler..

27 Ocak 2009 Salı

Eve dönüş...

Pazar günü itibariyle Ece kızla evimize dönmüş bulunuyoruz..Bir buçuk aylık Ankara cümbüşünden sonra hayatımıza bir sessizlik hakim oldu..Pek alışmıştık kalabalığa..Anne yanında çocuk büyütmek kolay oluyomuş vesselam..Keşke burda olsalardı diyorum sık sık..Böyle torun torba beraber olsaydık hep...Neyse sağlık olsun da Allah eksikliklerini göstermesin de tek derdimiz uzak olmak olsun napalım...

Acaba yadırgar mı evini diyodum Ece kız..Malum bir buçuk ay uzun bir süre.Ama hatırladı heralde...Çünkü yabancı evlere girdiğimizde artık ağlamasa da bir tedirginlik ifadesi oluyodu yüzünde..Eve gelince hiç yabancılamadı...Hatta hava değişikliğindenmidir bilmem iki gündür iki saatlik gündüz uykuları falan uyuyo maşallah diyeyim..geceleri gene aynı şimdilik...Bakalım bir alışalım da yeniden başbaşa olmaya bir düzen tuttururuz inşallah..

Bu arada ilk uçak yolculuğunu yaptı Ece hanım...Ama pek memnun kalmadı sanırım...Ben de çocukla en iyisinin araba yolculuğu olduğuna kanaat getirdim..Deli gibi uykusu olmasına rağmen uyumadı uçakta..Arabada genelde uykusuz olunca uyurdu..Tabi uykusuz olunca oyalamak da zor oldu hanımı..Yandakilerin öndekilerin başını epeyce ağrıttı..Hatta önümüzdeki kızın uzunca saçları çok cezbedince Ece'yi dayanamayıp sevmeye çalıştı çekmek suretiyle..Bi de güçlü ki tuttuğunu elinen alamıyoruz o derece..Kızcağız gülümsedi falan ama gıcık olmuştur eminim:))

Şimdilik bu kadarla keselim..Evde yapılacak bir dolu iş var zira..Kahvaltı bulaşıkları var Ece'nin mamaları var hazırlanacak..Ofssss..Anneeeee...Gelseneeee...

PS:Dün gece kocişle sayfa şablonunu değiştirelim dedik...Yüzümüze gözümüze bulaştırdık biraz..Blogroll'umdaki linkleri sildik..Yorumlardan toparlamaya çalışacağım ama beni takip eden, benim takip ettiğim,yandaki blogroll'da görünmek isteyenler bu yazıya yorum attırabilirlerse beni de beni de diye işim kolaylaşır:)SEvgiler..

29 yorum:

Burcu dedi ki...

Ben sizi takip ediyorum, sen bizi ediyor musun bilmem :))

Kıvır Anniş dedi ki...

Bende ediyorummmm :)) buarada hoşgeldiniiiiz.Allah kolaylık versin çocuklu her eve anneanne lazım gerçekten. :)

Oz dedi ki...

Kolay gelsin. Keşke anneler yanımızda olabilseler:).Ben de takipteyim!

Sermin dedi ki...

hoşgeldiniz.keşke ankara'da olduğunuzu bilseydik de bizim oyun grubumuza gelseydiniz.

aybike dedi ki...

Canım hoşgeldiniz.
Şu şablonumuzu bizde değiştiremedik gitti.Çınar'ın bloguna her girdiğimde çoook güzel bizde değiştirsek ne güzel olur diyorum ama daha bi el atamadık.Ben de eşimden yardım isteyeceğim..
Ben de galiba bi anne ziyareti yapacağım:)

sevgiler..

meleklerim ve ben dedi ki...

Canım hoşgeldin,şablonun çok hoş olmuş.
Sevgileimle.

EHA dedi ki...

merhabalar bizde sizi takip ediyoruz ama sizi bilmiyorum :D
hoşgeldiniz evinize.

EHA dedi ki...

bende şablon yüklemek istiyorum yardım edermiisniz:D

Belkıs dedi ki...

Hoşgeldiniz vede kolay gelsinn diyoruz. Allah eksikliklerini göstermesin ama gerçekten her eve lazımlar. Biz şanslı olanlardanız. Yamacımızda herkezimiz. Şablon süper olmuş bu arada söylemeden geçmeyeyim dedim.

Mısır Patlağı :) dedi ki...

:))) bende takipteyim :) Yeni pembişleriniz çok gzl olmuş Tam br kız bebiş sayfası yani.

Kolay gelsin sana 2 saat uzun uykularda ev işlerini halleder oturur birde kahve keyfi yaparsın sen : )) Mujks

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

hayırlı olsun yeni şablonun :)
sevgiler

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

benim de yatır kaldır derken imanım gevredi, bi alo çaktım anneme. yarın geliyo :))

KeLeBeK dedi ki...

haftada bir gece annemde kalıyorum iki gün orada işim olduğundan öyle icap ediyor gündüz annem çileğe bakıyor ben de işime... eve dönmek gerçekten zor oluyor :) o iki günü iple çekiyoruz seni çok iyi anlıyorum hele de 1.5 ay çok uzun bir süre allah kolaylık versin

siyap dedi ki...

evinize hoşgeldiniz...
ece'nin uyku durumu düzene giriyor olabilir en azından gündüz için :) inşallah gece uykusu da düzelir ve anne kız rahat edersiniz.
bebişleri büyütürken yakınların yanında olmak çok güzeldir eminim zira ben çok mahrum kaldım bu durumdan.hasta olmaya bile hakkımız olmuyor çok zor bir durum.Allah kolaylık versin hepimize,
sevgileeer...

Anne ve Bebisi dedi ki...

Bu da benim adresim:D

Hadi bakalim hosgeldiniz yeni evinize. Zor da olsa ustesinden gelirsiniz insallah.

gezicini dedi ki...

ben de takipteyim.. hoşgeldiniz. bu arada, yeni sayfa pek şirin olmuş
sevgiler
gorki

Adsız dedi ki...

Hoş geldiniz,şablon güzel olmuş arada değişiklik iyi oluyor.

mummy dedi ki...

Sevgili Burcu evet ben de artık yakip ediyorum:)Sevgiler..

Sevgili Toprağın annesi ekledim sizi de:)Çok teşekkürler..

Özlemcim saolasın ben de takip ediyorum seni:)

SErmincim teşekkürler...Aslında aklıma gelmedi değil okudum sizin buluşmaları...Belki bidahaki sefere:)

Aybikecim teşekkürler..Sana da iyi yolculuklar o zaman:)

Meleklerim ve ebn teşekkür ederim....Sevgiler..

Nisanur teşekkür ederim..Altta açıklıyacağım nasıl yaptığımı..Ben de takipteyim:)

Belkıs teşekkürler...Gerçekten çok şanslısınız...Kıskanıyorum böyle annesi yanıbaşında olanları:( Sevgiler..

mummy dedi ki...

Mısır patlağı teşekkür ederim...Ya ben biraz uyuşuk ev kadınıyım galiba...Bitmiyo benim işler...Kahveye zaman kalmıyo:))

Elçincim teşekkürler....Seni de ekledim ama bir hata verdi içerik takibi algılanamdı falan diye...Şimdi bakacağım tekrar..

Hülyacım iyi etmişsin..Gözün aydın şimdiden..

Kelebekçim çok saolsın..Evet anneden uzak olmak zor..Ama yine de uzak şehirlerde değiliz şükür..Sık gidip gelebiyoruz...Bununla avunuyorum:)Sevgiler..

Siyapçım saolasın...Kader ortağıyız şu durumda..Allah yardımcımız olsun...Sevgiler..

Esracım teşekkürler....Hemn ekldim seni de..

Görkemcim saolasın..Ekledim seni de..Yiğitçiğe geliyorum sık sık:))

Güneş teşekkür ederim...Hemn ekliyorum seni de..

mummy dedi ki...

Şablonu nasıl yüklediğimi soranlar olmuş..Şablonu değiştirmek için http://btemplates.com/ sitesinden bir şablon seçip bilgisayarınıza indiriyorsunuz...Sonra bloğunuzdaki ayarlardan yerleşim bölümüne gelip HTML'yi düzenle kısmına yeni şablonu yüklüyorsunuz.Şablonu yükledikten sonra üzerinde ayarlama yapabilirsiniz..

Sorularınız olursa bildiğim kadarıyla cevaplayablirm..SEvgiler..

EHA dedi ki...

Lütfen aşağıdaki hatayı düzeltin ve şablonunuzu tekrar gönderin.
Düzgün bir şekilde oluşturulmadığından şablonunuz çözümlenemedi. Lütfen tüm XML öğelerinin düzgün biçimde kapatıldığından emin olun.
XML hata iletisi: Content is not allowed in prolog.

galiba bilg bazı şeyler degişmeli bununla ilgili bilginiiz varmı?

EHA dedi ki...

yardımcı olursanız sevinirim.

Rahsan Collyer dedi ki...

Mummy, ek gıdalardan haber ver güzelim. Nasıl gidiyor?? Biz bu hafta sınıfta kaldık, ağzını kitledi Mina, ben de bunalımlardayım. Bırakıyorum, ısrar etmiyorum, bir kaç saat sonra tekrar deniyorum ama cık, banamısın demiyor. Halbuki geçen haftalarda çok iyi sinyaller vermişti ek gıda ön denemelerimizde. Hele dün-bugün varya, nazar mı değdi nedir artık, resmen gündüz uykusu da yok, ki bu hiç başımıza gelen şey diil.

Ya naptınız Allah aşkına ek gıda işini??? Var mı gelişme?? Tam olarak nelerden ne kadar yiyor senin kuzu??

Helppp!!!!

zeynep dedi ki...

Ben de sizin sessiz takipçilerinizdenim. Bu arada eski şablonunuz da çok güzeldi.

annecik dedi ki...

hoşgeldin evine sefalar getirdin evet anne destekli çocuk daha rahat büyüyor çocuk mutlu annesi mutlu ananesi mutlu bir güzel tablo oluşuyor herşeyde destek şart

bu arada ece kızımızı bizde abisiyle takip ediyoruz ve sizi kocaman öpüyoruz

Esin dedi ki...

Hoşgeldniz....
Benim annem bakıyor ömere ben işteyken şidilerde sömestir nedeniyle ömerle evde tek yakılıyoruz ama çok zorlanıyorum.hakikaten annemle bakmak çok rahatmış.
Allah kolaylık versin sana.
Ve ne yazıkki büyüdükçe herşey daha güç oluyor.

benimkuzum dedi ki...

hoşgeldiniz evinize :)
ben bile haftasonu anneme gidip eve döndükten sonra bocalıyorum nasıl rahat orda olmak , düzene girersiniz yavaş yavaş. Güzel kuzuyu öptüm sevgiler

AYSUN dedi ki...

Ne çabuk geçmiştir 1,5 ay sana... Şablon değiştirince maalesef bütün herşey yokoluyor:P Kolay gelsin sana:)

mummy dedi ki...

Nisanur ben böyle bir problemle karşılaşmamıştım gerçekten bilmiyorum.Yardımcı olamayacağım üzgünüm.

Rahşancım geliyorum şimdi bloğuna.

Zeynep hoşgeldin bundan sonra sessiz kalma:)Kaydettim ben de seni..


Annecik seni de kaydetmek istiyorum ama profil uygun değil diyor.Şifreledinmi bloğunu?

Esincim sen de şanslılardan birisin annen yakınında ne güzel..Sorma valla büyüdükçe kolaylaşacak sanıyoruz ama dediğin gibi her gün eskisini aratıyor:)Sağlık olsun tabi:)

Figencim teşekkürler...Ben de öptüm..

Aysuncum saolasın..Valla yaptık bir iş uğraşıyoz şimdi toparlamaya...Sevgiler..